Почивен комплекс ОРЕХИТЕ
Потребителски център
Начало » 2014 » Януари » 29 » Добре дошли в Божичен !
Добре дошли в Божичен !
3:36 PM

Почивен комплекс „ Орехите-Божичен "  разполага с най голяма база места по поречието на река"Русенски лом".В него се включват хотелите : „семейна къща Орехите", „Парк – Център Божения" и „Къщи за гости-червена и зелена „ . Общата леглова база е от 65 места .Комплексът разполага с 2 басейна,3 механи ,ресторант , лятна градина и  барбекю в всяка от къщите.

Всяка къща предоставя на своите гости пакет от услуги ,съобразени с  всеки вкус и желание.

Семейна къща –Орехите е разположена в гориста местност на площ 2 дка. Непосредствената близост до природата дава възможност за пряк контакт на гостите с невероятната флора и фауна . Част от  стаите на хотела разполагат с тераси с пряк изглед към гората. Целодневно там се наблюдават диви птици и животни . Големият басейн и лятна  градина създават условия за весели вечери и дни с приятели и семейство.Механата на хотела е изградена в старинна къща , в която е акцентирано върху бита на местното население от преди 120 години.

Парк –център Божения  е разположен на една от най-красивите тераси  по поречието на река Русенски Лом. На ръба на 80 метрова скала с 180 градуса панорама към реката , нашите гости изживяват усещането за свобода и контакт с космоса. Високия лукс и удобството във всяка една стая ,  дава възможност да се чувствате комфортно и спокойно през Вашият престой. Хотелът разполага с голям ресторант,  в който радва своите гости с невероятни български гозби. Басейнът и летния бар ще направят Вашата почивка прохладна и пълноценна.Хотелът  разполага с конферентна зала с 20 места.

Къщите за гости „Червена и Зелена „ са самостоятелно изградени къщи ,обособени с механа , голяма външна тераса с барбекю и кухненски кът,подходящи за самостоятелно настаняване на цяла група до 22 места. С пряка видимост към гористата местност и в близост до центъра на селото , тя е с перфектно разположение - удобно и практично.

Целият комплекс   „Орехите-Божичен" е разположен в най-стратегическия регион ,на еднакво разстояние от всички туристически обекти по поречието на река Русенски Лом.Културните и исторически  обекти  са само част от забележителностите ,които можете да посетите.

На разстояние 3  км. от Ивановски скални църкви,  Басарбовски скален манастир, Пещерата „Орлова Чука", "Средновековен град Червен" и на 17 км. от гр.Русе,  Вие ще намерите спокойствие  и удоволствие ,  че  сте част от Българската история и култура.

 

 

Преглеждания: 6878 |Добавено от: orehite | Рейтинг: 0.0/0 |
Всички коментари: 0
Само регистрирани потребители могат да добавят коментари.
[ Регистрация | Вход ]
Вход
Календар
«  Януари 2014  »
НедПонВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Търси
Приятели

Copyright Orehite © 2024
Site managed by uCoz